Maatwerkopleidingen

voor CAD-specialisten

Iedere organisatie heeft zijn eigen specialisme en de maatwerkopleiding is erop gericht medewerkers te trainen om zo efficiënt en goed mogelijk te kunnen tekenen en construeren binnen dat specialisme – haal uit de CAD-omgeving wat erin zit.

Een opleiding is bij ons nooit confectiewerk maar altijd maatwerk omdat de focus moet liggen op jouw specifieke werkzaamheden. Wat je leert is praktisch en toepasbaar. De groepen zijn altijd klein en zo kunnen we voldoende “individuele aandacht” waarmaken.
Globaal is er een verdeling te maken op basis van voorkennis en wensen. Het is ook geen enkel probleem om een volledig aangepast traject aan te bieden. Neem hiervoor contact met ons op.

De locatie voor een opleidingstraject is geheel vrij. Dat kan “in-company”, bij een gepaste gelegenheid in de buurt of in Workum zijn.

E-learning: opleiden op afstand is een prima mogelijkheid voor diegene die willen studeren vanaf hun eigen plek wanneer het hem/haar uitkomt.

Maatwerkopleidingen:

Doelgroep

CAD-gebruikers die op hun specialistische vlak meer kennis willen opdoen.

Vaardigheden / vooropleiding

Als voorkennis is het niveau van de gevorderden aan te bevelen samen met vakinhoudelijke kennis.

Duur

In overleg en het is mogelijk om avonden en weekeinden te benutten omdat onze insteek niet “9 to 5” is.

Kosten

via offerteaanvraag

Kwaliteit

Opleidingen en cursussen vallen onder ToLearn.it een handelsnaam van NedCAD. ToLearn.it is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO en is wettelijk vrijgesteld van BTW-heffing. Kwaliteitswaarborging bij ToLearn.it wordt gegarandeerd door audits, uitgevoerd door CPION, onderdeel van Lloyd’s Register.

We hebben een overeenkomst met het UWV voor Scholing.

Scroll to top