Customizing en LISP

Bedrijfsprocessen optimaliseren, tekenwerk automatiseren, met LISP is dit mogelijk.

BricsCAD en AutoCAD zijn uitermate geschikt om aan te passen aan de wensen van uw organisatie. Het blijkt in de praktijk vaak zinvol om repeterende taken te automatiseren met LISP en menu’s aan te passen aan de wensen van de gebruikers.

Deze cursus speelt hierop in. Bij een in-house-training kan ook specifiek ingespeeld worden op aanwezige uitdagingen zodat het begin van een oplossing al voorhanden is.

Doelgroep van cursus

Deze opleiding is bedoeld voor CAD-gebruikers met enige CAD-ervaring die affiniteit met ICT hebben.

Vaardigheden / vooropleiding

Ervaring met programmeren is niet echt nodig, affiniteit met computers wel. Als voorkennis is het niveau van de gevorderden aan te bevelen, samen met vakinhoudelijke kennis en redelijke up-to-date kennis van ICT.

Studiebelasting

Tijdens de cursus moet men rekening houden met 1 à 2 uur per dag voorbereiding.

Kwaliteit

  • Opleidingen en cursussen vallen onder ToLearn.it een handelsnaam van NedCAD.
    ToLearn.it is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO en is wettelijk vrijgesteld van BTW-heffing. Kwaliteitswaarborging bij ToLearn.it wordt gegarandeerd door audits, uitgevoerd door CPION, onderdeel van Lloyd’s Register.

Duur

Meestal twee dagen, neem contact op voor specifieke informatie afgestemd op je wensen.

Kosten

€420,-  per persoon per dag*
* Op basis van minimaal 2 deelnemers, per persoon per dag, bij duur van 2 dagen.

We hebben een overeenkomst met het UWV voor Scholing 12SB. Met ingang van 1 juli 2018 is budget beschikbaar voor financiering van scholingstrajecten voor WW-gerechtigden.