CAD-OPLEIDINGEN / CURSUSSEN

Opleidingen met oog voor individu en organisatie

Een constructeur in de bouw heeft andere invalshoeken en tools nodig dan een werkvoorbereider in de metaalsector. Daarom zijn onze opleidingen en cursussen altijd branche-specifiek.

Wish list

Voor we een opleiding gaan geven wordt vooraf het niveau van de cursisten en de verwachtingen in een oriƫnterend gesprek en aan de hand van een Wish list vastgelegd.

Samen bekijken we hoe er binnen uw organisatie gewerkt wordt en aan de hand hiervan wordt de opleidingsbehoefte geĆÆnventariseerd. Daarna wordt een specifiek opleidingstraject samengesteld.

Opleidingen kunnen zowel op een externe locatie, in uw eigen werkomgeving, als bij ons gegeven worden. Wij streven ernaar om de groepen niet te groot te laten zijn. Zo kunnen we de garantie bieden dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Cursisten in een kleinere groep zijn actiever met als resultaat een hoger rendement en een beter eindresultaat. De opleidingen kunnen worden afgerond met een erkend certificaat.

Wat er toe doet:

Dat is voor elke organisatie natuurlijk anders, maar het heeft wel te maken met de juiste mix van onderstaande factoren:

  • Opleidingen en cursussen afstemmen op activiteiten, eisen en wensen
  • Het opleidingstraject op maat samenstellen
  • Organisatie en werkwijze staan centraal
  • Opleiders met veel praktijkervaring
  • Locatie naar keuze

Maatwerkopleidingen en cursussen:

Deze worden opgedeeld in onderstaande niveau’s.