Fast-track CAD

Fast-track CAD = Snel aan de slag met BricsCAD of AutoCAD

Gedurende deze cursus leer je in twee dagen de basis van BricsCAD of AutoCAD. Tijdens deze korte cursus leer je de basistechnieken van het CAD-programma kennen. Je hebt daarna voldoende kennis om eenvoudig tekenwerk te doen en, belangrijker, je doorziet het programma en bent daardoor in staat om jezelf verder te bekwamen door oefenen en zelfstudie. Na afloop van deze opleiding kun je direct aan de slag.

BricsCAD is een goed alternatief – zowel qua mogelijkheden als qua prijs – voor het veel gebruikte AutoCAD. Vrijwel alle functionaliteiten die je in AutoCAD geleerd hebt, zijn ook aanwezig in BricsCAD.

Voorkennis

basale wiskunde op het niveau van middelbare school

Kwaliteit

  • Opleidingen en cursussen vallen onder ToLearn.it een handelsnaam van NedCAD.
    ToLearn.it is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO en is wettelijk vrijgesteld van BTW-heffing. Kwaliteitswaarborging bij ToLearn.it wordt gegarandeerd door audits, uitgevoerd door CPION, onderdeel van Lloyd’s Register.

Duur

twee dagen, of nader te bepalen

Kosten

€ 275,-  per persoon per dag*
*Op basis van minimaal 4 deelnemers, per persoon per dag, duur 2 dagen
We hebben een overeenkomst met het UWV voor Scholing. Met ingang van 1 juli 2018 is budget beschikbaar voor financiering van scholingstrajecten voor WW-gerechtigden.