CAD Software

CADchUP – Corporate CAD-standaardisatie

CADchUP is een systeembeheertool voor middelgrote en grote bedrijven en een intelligente gebruikersinterface voor BricsCAD en AutoCAD. Kenmerkend zijn snelheid, veiligheid en kwaliteit. CADchUP draagt bij aan een efficiënte CAD-omgeving en lost moeilijke uitdagingen op. Het is een ergonomische gebruikersomgeving met knoppen die beter werken dan de standaard CAD-omgeving.

Voorbeeld: bij het tekenen worden objecten automatisch op de juiste laag geplaatst en worden automatisch standaardbedrijfslagen toegevoegd.

GIS – The Geographic Information System Module

NEDCAD-GIS is een GIS-module voor het Nederlandse grondgebied waarin zowel visualisatie als analyse belangrijk zijn. GIS evolueert snel. Om van deze snelheid te profiteren, maakt NedCAD-GIS gebruik van bestaande populaire bibliotheken, aangevuld met veel eigen code. Dit maakt NedCAD-GIS tot een krachtige oplossing voor veel sectoren.

Forensics – Digitale Forensics Toolbox

Forensics is speciaal voor Politie, Koninklijke Marechaussee en Forensisch Onderzoek (FO) ontwikkeld. Het wordt gebruikt als een digitale forensische toolbox bij hun dagelijkse CAD-werkzaamheden.

ACME – De universele CAD-“autoloader”

ACME is een universele “autoloader” voor BricsCAD en AutoCAD. ACME zorgt ervoor dat LISP-programma’s gemakkelijk in AutoCAD en BricsCAD kunnen worden geladen. Dit neemt je veel programmeerwerk uit handen en zorgt voor minder fouten. Schrijf de Lisp-code en ACME zorgt voor alles onafhankelijk van het CAD-programma. Alle NedCAD-applicaties gebruiken ACME.

Profiles – Creëren van profielen

Profiles is een programma voor het creëren van talrijke gestandaardiseerde en aangepaste profielen in 2D en 3D.

Binnenkort meer informatie.

Scroll to top