Bricsys-conferentie 2019

De ontwikkelingen die werden gepresenteerd op de Bricsys-conferentie 2019 waren zo veel en groot dat ik het niet in een kort blogje kan presenteren. Als je snel een overzicht wil hebben van wat nieuw was op dag één en twee, zie de blog van Rose Barfield:
https://blog.bricsys.com/whats-happening-at-bricsys-2019-conference-day-1/
https://blog.bricsys.com/whats-happening-at-bricsys-2019-day-2/.

Toch willen we enkele punten noemen om een ​​indruk te schetsen.

BricsCAD is ongetwijfeld een klasse op zichzelf geworden. Gekenmerkt door innovatief, maar dat is te kort door de bocht. Terwijl concurrenten op hun eiland blijven, gebruikt en integreert Bricsys bestaande technieken (niet “not invented here”). Een uitstekende cocktail met Grasshopper-programming erin en volledige integratie van Enscape-visualisatie. Enscape kan worden gebruikt voor forensische onderzoek – om maar één voorbeeld te noemen.

Al die innovaties leiden soms tot groeistuipen, maar we hebben ze tot nu toe allemaal snel zien verdwijnen. Bricsys is organisatorisch open en plat. Dit maakte het ook mogelijk om diepgaande gesprekken te voeren in Stockholm, variërend van natuurlijke vijvers met architect Tal Friedman (met driehoekjes!) Tot volumetrische plastische vervormingen van plaatmateriaal (denk aan walsen en smeden) met wiskundigen van Bricsys Tech Rusland.

Al met al was Stockholm een ​​geweldige en leerzame ervaring en NedCAD maakt graag van de gelegenheid gebruik om alle betrokkenen te bedanken. Weersverwachting voor volgend jaar: tot ziens in het congresgebouw van Portimao Algarve ????

Bricsys-conferentie 2019
Scroll to top