CADchUP

CADchUP

CADchUp is de productlijn van NedCAD. Kenmerkend zijn kwaliteit, snelheid en veiligheid. De producten dragen bij aan een efficiënte CAD-omgeving en lossen lastige uitdagingen op. De programma’s draaien onder BricsCAD en AutoCAD.

CADchUP Standard

CADchUP Standard is een gereedschap voor CAD-systeembeheer bij het midden- en grootbedrijf en een intelligente gebruikers-interface voor BricsCAD en AutoCAD. Bedoeld om CAD-omgevingen organisatiebreed te standaardiseren.

Zie hier voor meer informatie.

CADchUP Forensics

CADchUP Forensics is speciaal ontwikkeld voor de Politie, de Koninklijke Marechaussee en Forensische opsporing (FO) en fungeert als een digitale forensische gereedschapskist bij hun dagelijkse CAD-werkzaamheden.

Zie hier voor meer informatie.

CADchUP GIS

CADchUP GIS  of afgekort CuGIS kan een onderdeel vormen van een GIS, geographic information system, waarbij zowel visualisatie als analyse centraal staan.
In de wereld van GIS gebeurt veel. Om van die snelheid te profiteren gebruikt CuGIS van NedCAD zoveel mogelijk bibliotheken van OSGeo1. Deze software is niet direct geschikt voor gebruik binnen CAD, en juist daar ligt de toegevoegde waarde van NedCAD.

Zie hier voor meer informatie.

CADchUP Lite (CuLite)

CuLite is de afkorting voor CADchUP Lite,  een gebruikersomgeving met knoppen. Het is de snelste en fijnste manier om het CAD-programma te leren en te gebruiken. Ergonomisch zit het beter in elkaar dan de standaardomgeving. De meest gebruikte commando’s zijn voorhanden. Bij het tekenen worden objecten automatisch op de juiste laag geplaatst en standaard bedrijfs-lagen kun je automatisch meeladen.

Als je eenmaal met CuLite aan de gang gaat dan wil je niet meer anders.

Zie hier voor meer informatie.

CADchUP ACME

CADchUP ACME is een universele “autoloader”. ACME zorgt ervoor dat LISP-programma’s makkelijk te laden zijn in AutoCAD en BricsCAD en neemt programmeerwerk uit handen. Alle NedCAD-applicaties gebruiken ACME. Schrijf de code en de rest regelt ACME, onafhankelijk van het CAD-programma.

Zie hier voor meer informatie.

CADchUP Profiles

CADchUP Profiles is een programma voor het creëren van talrijke gestandaardiseerde en aangepaste profielen in 2D en 3D.

Hier volgt innenkort meer informatie.