CADchUP Standaard

Het dilemma van de startende CAD-gebruiker:

Een enorm woud waar je door de bomen het bos niet kan zien. “Learning by doing” is zeker geen goede optie om mee te starten. Het is een lang pad met veel vallen en opstaan. Daarom is er een speciale werkomgeving gemaakt met de naam “CADchUP”.

“CADchUP”

Bevat knoppenbalken met knoppen die de efficiënte en universele manier van werken met CAD vergroot. Hier staan de meest gebruikte commando’s als knop en zijn gerangschikt in duidelijke hoofdstukken naar functie. Verschillende knoppen zijn voorzien van extra kenmerken en er zijn routines meegegeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vermaten, de maatlijn en teksten worden dan meteen op de juiste laag gezet.

CADchUP zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt en dat de bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd en gestandaardiseerd. Deze manier van werken levert tijdwinst op, uniformiteit in de werkwijze en er kan een hoger rendement gehaald worden.

De grote van je knoppen kun je instellen door met je rechter muis te klikken naast een knop en dan kies je uit het menu dat je ziet onderaan toolbar size.

Overzicht screencasts

Hier kun je zien hoe de CADchUP omgeving gebruikt wordt aan de hand van voorbeelden.

Modelspace achtergrondkleur: Zwart? Of wit?
En nog meer informatieve Screen-casts.

Zie hier voor meer informatie.

Scroll to top