SOFTWARE

Laat de software het werk voor u doen!

NedCAD levert en ontwikkelt software. We leveren Off-the-shelf software zoals CADchUP, BricsCAD en verschillende office-pakketten. Maar we kunnen u ook van dienst zijn met op maat gemaakte CAD-software. Deze automatiseert veelvoorkomende handelingen in AutoCAD en BricsCAD. Met als resultaat tijdwinst, uniformiteit in de werkwijze en een hoger rendement.
Onze software (wordt ook ingezet) is uitermate geschikt om bedrijfsprocessen te automatiseren en standaardiseren.

Advies voor de juiste keuze

We inventariseren eerst uw huidige situatie. Gezamenlijk bekijken we wat voor uw organisatie de beste oplossing is. Iedere organisatie heeft zijn eigen eisen en wensen en is uniek. Is er geen of maar een gedeeltelijke Off-the-shelf oplossing dan maken we die op maat.

BricsCAD & AutoCAD

AutoCAD was jarenlang de standaard, maar er is ook een betaalbaar professioneel alternatief: BricsCAD. Dit draait op veel platformen (Windows, Linux en OS-X). Omdat de interface bijna gelijk is stapt de AutoCAD-gebruiker zonder problemen over. BricsCAD biedt meer voor minder zoals alle bekende .dwg CAD-functies, met daarnaast tijdbesparende tools en 3D modelling.

ACME

ACME is een “autoloader”. ACME zorgt ervoor dat LISP-programma’s makkelijk te laden zijn in AutoCAD en BricsCAD en neemt programmeerwerk uit handen. Alle NedCAD-applicaties gebruiken ACME. Zie hier voor meer informatie.

Kort samengevat:

  • Leveren van verschillende soorten CAD-software
  • Ontwikkelen van software op maat, van simpel tot complex
  • CAD Opleidingen, CRKBO gecertificeerd
  • Geven van deskundig advies
  • Verzorgen van implementaties
  • Leveren van ondersteuning