OPLEIDINGEN / CURSUSSEN

Opleider met oog voor individu en organisatie

Een constructeur in de bouw heeft andere invalshoeken en tools nodig dan een werkvoorbereider in de metaalsector. Daarom zijn onze opleidingen en cursussen altijd branche-specifiek.

Samen bekijken we hoe er binnen uw organisatie gewerkt wordt en aan de hand hiervan wordt de opleidingsbehoefte geïnventariseerd. Daarna wordt het opleidingstraject samengesteld in overleg en specifiek gericht op de behoeften.

Opleidingen kunnen zowel op een externe locatie, in uw eigen werkomgeving, als bij ons gegeven worden. Wij streven ernaar om de groepen niet te groot te laten zijn. Zo kunnen we de garantie bieden dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Hierdoor zien we dat de cursisten actiever aan de opleiding deelnemen waardoor een hoog rendement en een beter eindresultaat behaald wordt. Onze opleidingen kunnen worden afgerond met een erkend certificaat. Lesmateriaal is in overleg zowel Nederlandstalig als in het Engels.

Wat er toe doet:

Dat is voor elke organisatie natuurlijk anders, maar het heeft wel te maken met de juiste mix van onderstaande factoren:

  • De organisatie en uw werkwijze staan centraal
  • Opleidingen en cursussen zijn afgestemd op uw activiteiten
  • Opleidingstraject wordt op maat samengeteld
  • Opleiders met veel praktijkervaring
  • Locatie naar keuze

Maatwerkopleidingen en cursussen AutoCAD en BricsCAD:

Deze worden opgedeeld in onderstaande niveau’s.

Gesprek aanvragen

Voor we een opleiding geven willen we graag samen het niveau en de verwachtingen vastleggen in een oriënterend gesprek.