SOFTWARE

Lisp-maatwerk: Laat de software het werk voor u doen!

NedCAD levert en ontwikkelt software. We leveren Off-the-shelf software zoals de productenlijn van CADchUP, BricsCAD en verschillende office-pakketten. Maar we kunnen u ook van dienst zijn met op maat gemaakte CAD-software. Zo zijn veel CAD-processen te automatiseren met behulp van Lisp. Deze automatiseert veelvoorkomende handelingen in AutoCAD en BricsCAD. Met als resultaat tijdwinst, uniformiteit in de werkwijze en een hoger rendement. Onze software is uitermate geschikt om bedrijfsprocessen te automatiseren en standaardiseren.

CADchUP

CADchUp is de productlijn van NedCAD. Kenmerkend zijn kwaliteit, snelheid en veiligheid. De producten dragen bij aan een efficiënte CAD-omgeving en lossen lastige uitdagingen op. De programma’s draaien onder BricsCAD en AutoCAD.

BricsCAD & AutoCAD

AutoCAD was jarenlang de standaard, maar er is ook een betaalbaar professioneel alternatief: BricsCAD. Dit draait op veel platformen (Windows, Linux en OS-X). Omdat de interface bijna gelijk is stapt de AutoCAD-gebruiker zonder problemen over. BricsCAD biedt meer voor minder zoals alle bekende .dwg CAD-functies, met daarnaast tijdbesparende tools en 3D modelling.