Basisopleiding CAD

BricsCAD & AutoCAD

De basisopleiding is een cursus waarbij de meestgebruikte CAD-functies aangeleerd worden om algemeen voorkomend 2D-tekenwerk te kunnen uitvoeren, elektronisch te verzenden en te printen.

Doelgroep

Beginnende CAD-tekenaars en medewerkers die een omscholing- of re-integratietraject willen volgen in de vorm van een cursus. Als opfris-cursus voor de technicus die CAD al een tijd niet meer gebruikt heeft en weer snel aan de slag wil.

Vaardigheden / vooropleiding

Computervaardigheid, vakinhoudelijke kennis en ervaring is gewenst.

Studiebelasting

Tijdens de opleiding moet men rekening houden met 1 à 2 uur per dag voorbereiding. Na het doorlopen van de opleiding is het gewenst om regelmatig, indien de stof niet dagelijks gebruikt wordt, te herhalen. Richtlijn 2 tot 3 uur per week.

Voorkennis

Basale wiskunde op het niveau van middelbare school. Voor we de opleiding starten wordt vooraf het niveau van de cursisten en de verwachtingen in een Wish list vastgelegd.

Duur

vijf dagen, of nader te bepalen

Kosten

€ 350,-  per persoon per dag*

Op basis van: minimaal 4 deelnemers, bij minimale opleidingsduur van 2 dagen.

Kwaliteit

Opleidingen en cursussen vallen onder ToLearn.it een handelsnaam van NedCAD.
ToLearn.it is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO en is wettelijk vrijgesteld van Btw-heffing. Kwaliteitswaarborging bij ToLearn.it wordt gegarandeerd door audits, uitgevoerd door CPION, onderdeel van Lloyd’s Register.

We hebben een overeenkomst met het UWV voor Scholing.

Schuiven naar boven